Светкавична реакция! Принудиха жената от скандалния клип в Спешното във Враца да напусне работа

Светкавична реакция! Принудиха жената от скандалния клип в Спешното във Враца да напусне работа Принудиха служителката от регистратурата на Спешното във Враца да напусне работа, научи агенция BulNews.
Причината за подаването за молба за освобождаване стана случаят с починалата в отделението жена. Видео от ужасяващата вечер бе качено снощи от очевидец във фейсбук и взриви социалната мрежа. 
Припомняме, че на кадрите се вижда как въпросната служителка на Спешното отделение в МБАЛ "Христо Ботев" в областния град пита мъжа за личните данни на жената и прави опити за бърз тест за коронавирус, като не предприема никакви мерки, за да помогне на умираща пред детето си 43-годишна жена от Пудрия.

Брутално ВИДЕО на умираща жена пред Спешното вбеси врачани

Сестрата от регистратурата е дала обяснения и е заявила, че е спазила правилата. Тя съжалява и признава, че не е реагирала адекватно.
От управата на болницата съобщиха, че поведението на тяхната служителка е недопустимо. Загубено е ценно време за реакция и реанимация. Жената е била с тежка белодробна емболия и лекарите не са успели да я върнат към живота.
От болницата допълниха, че тяхната служителка ще бъде уволнена, а малко след това тя сама е подала молба за напускане.
Случаят се разследва от прокуратурата.
01.02.2022, 14:48 часа
22586 12
Коментари

Без изненада

01.02.2022, 19:20 часа
Очакван резултат от телефонно лечение и онлайн медицинско и всякакво обучение.Нима сте изненадани.Погледнете децата си.

Началото

01.02.2022, 16:52 часа
Ако поръчаш гащи онлайн имаш опция преглед Ако се почувстваш зле ,вдигнеш температура и се обадиш на ОПЛ няма преглед .Диктуват ти по телефона какво да пиеш ....и никой не си задава въпроса Това ли е лекарят ,който съм избрал и на който съм се довери

Лидия Христова

01.02.2022, 16:24 часа
И това ли е цялата отговорност? Служителката подала молба за напускане и си измихме ръцете за един човешки живот. Няма да се оправим докато не се търси пълна отговорност.

Qze

01.02.2022, 15:54 часа
Тоо боклук мръсен ако прочете новината и ми види коментара да знае, че ако некак успея да я разбера коя точно е, ще я бия до смърт. Ето пише го черно на бяло. Или да се крие и да не излиза или а излезна и а разбрах коя е ще я остава инвалид.

майко мила

01.02.2022, 15:51 часа
За тази лелка кафето е по-важно от човешките страдания и живот. Има Господ !!! Жалко за детето и съпруга на женицата. Жалко.

Нагли безсрамници

01.02.2022, 15:47 часа
Каквато управата, такива и служителите. От кол и въже. За да спаси службичката директора е съгласен да уволни ако трябва и линейкаджията. Проблемът на първо място е в организацията, явно създадена от ръководството и последващия контрол от тях.

Пепи

01.02.2022, 15:42 часа
Дайте снимката на този БОКЛУК! да я види цял свят какво струва!!!!

Пламен Сираков

01.02.2022, 15:24 часа
Това е нечовешко и за съжеление не е единствен случай. Проблема не е само на тая "служителка", а всичко смърди от главата /Директора/ до долу, щом неможе да въведе ред да си ходи, като него колкото искаш.

Майка

01.02.2022, 15:23 часа
Жената е била с тежка белодробна емболия и лекарите не са успели да я върнат към живота- те не са се и опитвали ??????

!!!

01.02.2022, 15:18 часа
Тоя флудрекс защо го е пила и ако е с корона трабва линейка с екипиран екип , а не да се разкарвате из болниците, и после оп много заразени, това не е станало от раз.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha