Спряха 3 обществени поръчки заради неграмотните подчинени на кмета на Видин Цветан Ценков

Спряха 3 обществени поръчки заради неграмотните подчинени на кмета на Видин Цветан Ценков Спрени или прекратени са три обществени поръчки на Община Видин, става ясно от справка в електронния регистър на Агенцията за обществени поръчки. 
Причината за това са допуснати нарушения от подчинените на кмета Цветан Ценков, които очевидно не могат да се справят с тежката задача да оформят документите правилно. Миналата седмица стана ясно, че схемите на градоначалника спират и дългоочаквания ремонт на синагогата. 

Схемите на кмета на Видин Цветан Ценков спират дългоочаквания ремонт на Синагогата

Прекратена е процедурата за избор на изпълнител на проекта за подмяна на старите отоплителни уреди с нови, който е на стойност от близо 10 млн. лева. Мотивите са, че е допусната техническа грешка в документацията за участие в обществената поръчка и по конкретно в Минималните технически изисквания към инверторни климатици. 
По същата причина е прекратена и поръчката за "Доставка и монтаж на климатици за детски градини и за второстепенни разпоредители с бюджет в Община Видин” за 20 000 лева. 
Спряна е процедурата и за избор на изпълнител за подмяна на съществуващо улично осветление с ново енергоспестяващо в 13 населени места в Община Видин. Прогнозната стойност на този проект е 113 хил. лева.
09.02.2022, 16:52 часа
1709 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha