Само в BulNews! Отмениха присъдата на обвиняемия от Мездра за смъртта на внука на Тома Томов, излиза от затвора

Само в BulNews! Отмениха присъдата на обвиняемия от Мездра за смъртта на внука на Тома Томов, излиза от затвора Апелативният съд в София е отменил присъдата на обвиняемия от Мездра за смъртта на внука на Тома Томов, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Димитър Йотов, известен с прякора Бозата, бе осъден на 6 г. лишаване от свобода за немарливо държане на огнестрелни оръжия, вследствие на което е произведен смъртоносен изстрел. Припомняме, че през февруари той поиска по-леко наказание.

Осъденият за смъртта на внука на Тома Томов иска ново дело и по-малка присъда

В петък магистратите от Апелативния съд в столицата са отменили присъдата му и делото е било върнато за ново разглеждане. То ще бъде гледано от друг състав в Окръжен съд-Враца. 
Очаква се до края на деня Димитър Йотов да бъде освободен от врачанския затвор, където излежава присъдата си. 
18.04.2022, 15:36 часа
7594 3
Коментари

Баце Момчи Костадинов от общината

19.04.2022, 08:12 часа
Аз не съм престъпник аз просто не спазвам никакви парвила. Работя като горски инспектор и контролирам работата на жена си директор на горското в Мездра. ГЕРБ ни пази и затова можем да крадем безконтролно. Никога няма да ни затворят никога.

Към Калин Каменов

19.04.2022, 08:00 часа
Кмете, защо прибрахте Момчил Костадинов в общината. В РДГ Берковица едва се отърваха от него. Той се занимава само със схеми и интриги. Как то заради него РДГ рухна, така и Вие ще берете ядове с този МУШМОРОК. Момчи ;)

Горско Мездра

18.04.2022, 17:20 часа
Смениха зам. министър Атанас Добрев а директорката на горското в Мездра, кога ? Кой стои зад нея. Защо я пази? И защо рискува толкова заради една продажна женица след, като са подадени безброй сигнали с конкретни данни за кражби в горите?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha