Сменят шефа на областната дирекция на ДФ „Земеделие“ в Монтана, заплатата може да стигне над 4 бона

Сменят шефа на областната дирекция на ДФ „Земеделие“ в Монтана, заплатата може да стигне над 4 бона Областната дирекция на държавен фонд „Земеделие“ в Монтана сменя шефа си, научи агенция BulNews. 
Новият директор трябва да организира, координира и контролира цялостната дейност на дирекцията. Той трябва да следи за спазването на правилата за вътрешния трудов ред в областната дирекция. В задачите му влиза още контрол на цялостната комуникация на областната дирекция на ДФ „Земеделие“ с представители на регионални медии, неправителствени организации, сдружения и публични институции. Той трябва да отговаря за опазването и съхранението на материално-техническата база.
Кандидатите за апетитното място трябва да имат висше образование степен „магистър“ в областите социални, стопански, правни, аграрни, природни или технически науки или ветеринарна медицина, математика и информатика. Необходим е и професеионален опит от поне 7 години. 
Размерът на основната заплата за длъжността е от 900 до 4200 лева, като при назначаване основната месечна заплата ще бъде определена съгласно Закона за държавния служител, Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация и Вътрешните правила за заплатите на служителите в Държавен фонд „Земеделие“.
Конкурсът ще се проведе на няколко етапа - практически изпит, тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията и интервю.
Мераклиите да седнат на шефския стол могат да подават документите си за участие в конкурса до 3 май. 
 
27.04.2022, 16:55 часа
2371 1
Коментари

Важно

27.04.2022, 21:50 часа
г-н Стефан Красимиров, на поста директор на горско град Мездра, е инж. Евгения Христова срещу нея има образувани десетки досъдебни производства и преписки в прокоратурата. Има безброй доказателства за злоупотреби в особено големи размери.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha