Севдалина Джамбазка или Марио Милов ще е следващият главен секретар на областна администрация във Враца

Севдалина Джамбазка или Марио Милов ще е следващият главен секретар на областна администрация във Враца Двама са кандидатите за мястото на главен секретар на областната администрация във Враца, научи BulNews.
От институцията официално потвърдиха, че до втория етап са допуснати Севдалина Джамбазка и Марио Милов.
Комисия, назначена със заповед на областния управител Стефан Красимиров, ще реши кой от двамата да поеме поста. Вторият етап от надпреварата ще е след няколко дни.
7 експерти са в комисията по провеждане на конкурса. В нея има представители на областната администрация във Враца, на Министерски съвет и хабилитирани преподаватели. Конкурсът се провежда в Министерски съвет в столицата.
По време на втория етап кандидатите трябва да представят концепция за работата на администрацията, която ще оглавят, ако спечелят конкурса.
Севдалина Джамбазка беше секретар на общинските управи в Мездра /при управлението на Генади Събков/ и на Роман /с кмет Валери Ролански/. Опитът й е безценен и я прави фаворит за поста.
Другият кандидат – Марио Милов, е познат от работата си като ръководител на отдела за обществените поръчки в община Враца. Неговата експертиза също е сериозна.
03.07.2022, 15:15 часа
4145 4
Коментари

общинар

04.07.2022, 12:21 часа
М.М. отлично познава ЗОП, изпълни всички желания и капризи по обществените поръчки на Калинчо особено през първия мандат, с поглед му казваше коя Софийска или Благоевградска фирма трябва да спечели.

3210

04.07.2022, 11:44 часа
М.М. е пълна скръб като експерт. Измислиха му отдел, после го закриха. Тази надувка не може нищо. Той не се подписва зад никакъв документ! Чужди експертни становища не признава, а исканите корекции не желае да подписва! Работи на непълен работен ден!

Генади от Мездра съм...

03.07.2022, 18:12 часа
Корнелия изнудва Правителството , за да назначава чрвени кадри / Севдалинка/ ! Промяната към по-добрър живот , не е свързана с БСП !!

Българка

03.07.2022, 17:26 часа
Със стари курви ново кабаре не се прави !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha