Смях! Закусвалня в Монтана изби рибата с тази табела, вижте я /снимка/

Смях! Закусвалня в Монтана изби рибата с тази табела, вижте я /снимка/ Закусвалня в Монтана изби рибата със смешна табела на един от артикулите си, видя агенция BulNews. Служителите в обекта са избрали нестандартно име за направено от тях тестено изделие. За да не затормозяват клиентите си, те решили да го кръстят просто – „Такова“. 
Закусвалнята се намира край една от монтанските болници. В нея, както във всяко подобно заведение, се предлагат традиционните банички, пици, сандвичи и т.н. Но сред закуските се откроява една табела, която привлича вниманието на всички.
„Такова с яйце и шунка“, гласи бележката над тестеното изделие, което се продава за 2 лева.
„Няма човек, който да не влезе и да не започне да пита „А това какво е? Баничка? А, ясно“; „Това пица ли е?“; „Едно такова… а такова – сандвич“. Всеки път има табели, а клиентите питат кое какво е! Ами писна ни“, казва на шега продавачката, която сподели от къде идва интересното име за закуската.
„Ми, какво е това? Такова! Вкусно, колежката ги прави и са вкусни – дори и без имена. Заради това решихме на шега да кръстим тази закуска „Такова“ с яйце и шунка“, допълва усмихнатата продавачка.
 
28.07.2022, 10:05 часа
9320 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha