Лоши вести! Спешно е необходима кръв за спасяването на д-р Григор Томов от Враца, обявиха кампания за даряване

Лоши вести! Спешно е необходима кръв за спасяването на д-р Григор Томов от Враца, обявиха кампания за даряване Преди минути служителят в КОЦ-Враца Илиян Нисторов разпространи апел за събиране на кръв, необходима за спасяването на д-р Григор Томов, видя репортер на агенция BulNews.
Директорът на Онкодиспансера пострада при тежка катастрофа на Е-79 край Скравена, за която медията ни съобщи снощи.

От последните минути! Тежка катастрофа затвори Е-79 между Мездра и Ботевград, 6 линейки летят към болници /снимки+видео/

Д-р Григор Томов е в реанимацията на „Пирогов“ в изключително тежко състояние, с реална опасност за живота. Публикуваме пълния текст на апела на неговия подчинен:
Уважаеми врачани,
На 22-ри вечерта между Новачене и Скравена нелепо пострада най-дългогодишния управленец в сферата на здравеопазването във Врачанска област и сегашен управител на КОЦ-Враца ЕООД, д-р Григор Томов.
Умолявам, всички негови приятели, познати, колеги и роднини да дарят кръв в Кръвопреливен център-Враца работещ от 8.00 до 13.00 ч. или в София в Националния кръвопреливен център до ж.п. гарата, който работи ежедневно от 8,00 до 12,00 часа и от 13.00.до 16.00 часа. За целта е необходимо желаещите да дарят кръв, за спасяването на д-р Томов, да запишат трите му имена и ЕГН (в центъра за да се изпрати персонално за него), които ще им ги предам на лични във ФБ или на Вайбър .
 Умолявам желаещите да помогнат и кръводарят на 24-ти и най-късно 25 - ти август 2022г.
 С уважение към кръводарителите: Илиян Нисторов
23.08.2022, 20:36 часа
9673 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha