От последните минути! Тежка катастрофа затвори Е-79 между Мездра и Ботевград, 6 линейки летят към болници /снимки+видео/

От последните минути! Тежка катастрофа затвори Е-79 между Мездра и Ботевград, 6 линейки летят към болници /снимки+видео/ Тежка катастрофа e станала на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, научи агенция BulNews.
По първоначална информация малко преди 19 ч. в района на село Скравена челно са се ударили цистерна и джип „Тойота“, в който са пътували 7 души.
Незабавно към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. 
От столичната Спешна помощ съобщиха, че към мястото на инцидента са изпратени 6 линейки.
Три деца и трима възрастни са пострадали. Две момчета са в противошокова зала на „Пирогов". Едното е на 12 години, с черепно-мозъчна травма, другото е на 14 години, в кома, също с черепно-мозъчна травма.
60-годишен шофьор е с политравма, с множество тежки наранявания. Той е в противошокова зала на "Пирогов".
54-годишен мъж е също с политравма, приет в болница „Св. Анна“.
“Това, което знам е, че цистерната е била с 15 тона газ и се е обърнала. Екипи на пожарната и полицията са там. Сама аз не съм допусната до мястото на инцидента, защото е окупирано от тирове”, каза кметът на Новачене Катя Петрова. 
От МВР съобщиха, че предстои на мястото на произшествието да се извърши оглед и да се изяснят всички факти и обстоятелства довели до тежкия инцидент.
Движението е ограничено в двете посоки. Всички автомобили изчакват на място или използват обходен маршрут по път II-16 София – Своге – Мездра в двете посоки.

22.08.2022, 20:15 часа
18001 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha