Четирима влизат в битката за кмет на село Боденец

Четирима влизат в битката за кмет на село Боденец Четирима се впускат в надпреварата за кметския пост в мездренското село Боденец, научи агенция BulNews. 
Изборите ще се проведат на 23 октомври. Датата е насрочена с указ на президента Румен Радев. Срокът за подаване на документи от партиите изтече вчера, а имената на кандидатите ще станат ясни след 27 септември. 
От общинската избирателна комисия в Мездра съобщиха, че претендентите за кметското място са четирима. Свои кандидати са издигнали ГЕРБ, БСП за България, Земеделски народен съюз и Възраждане. 
Днес ЦИК определи чрез жребий номерата в бюлетината на партиите и коалициите. Те се подреждат по следния начин: №1. ПП "Земеделски Народен Съюз"; №2. ПП ГЕРБ; №3. ПП "Възраждане"; №4. КП "БСП за България".
Припомняме, че кабинетът в кметството в Боденец се оваканти, след като през август дългогодишният управник Емил Иванчев сам подаде в Общинската избирателна комисия в Мездра молба за напускане. Причината е, че бившият кмет решил да смени попрището си и от началото на месец септември вече работи като машинист към БДЖ. 
23.09.2022, 16:40 часа
1939 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha