Бомба! Спипаният при спецакция „Pаndora VII“ в Козлодуй е общински съветник от ДПС /снимка/

Бомба! Спипаният при спецакция „Pаndora VII“ в Козлодуй е общински съветник от ДПС /снимка/ Мъжът, спипан с голям брой антични предмети по време на спецакция „Pаndora VII“ в Козлодуй, е Стефан Спасов, научи ексклузивно агенция BulNews. Той е общински съветник в атомния град и бе кандидат за депутат от ДПС на изборите за народни представители на 2 октомври.
Припомняме, че вчера в област Враца бе проведена специализирана операция за противодействие на престъпления свързани с културно исторически ценности, която се провежда на територията на държавите – членки на Европейски съюз. 

При акция "Pandora VII": Ченгета намериха културно-исторически ценности в къща в Козлодуй

В хода на акцията, ченгетата претърсили къщата на Спасов. Там те се натъкнали на множество предмети, представляващи културно-исторически ценности. Сред тях има монети, пръстени, фибули и други метални вещи.
Артефактите са иззети от служителите на реда и по случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията във Враца.
Стефан Спасов е член на общинския съвет в Козлодуй от групата на ДПС. Той бе издигнат като кандидат за депутат от партията на предсрочните парламентарни избори, които се проведоха миналата неделя. Спасов бе поставен под последния номер 12 в листата.
07.10.2022, 10:36 часа
4278 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha