Вижте пораженията от майсторите вандали, потрошили дома на мъж в Лом /снимки/

Вижте пораженията от майсторите вандали, потрошили дома на мъж в Лом /снимки/

Майсторите, потрошили дома на мъж в Лом заради неуредени финансови сметки, поискали допълнителни пари от стопанина. 
Припомняме, че миналата седмица ядосани строители нахлули с чукове в къща, в която извършвали ремонт, и изпотрошили направеното от тях.

Уреждане на сметки в Северозапада: Майстори потрошиха дома на софиянец в Лом, отказал да им плати за ремонт

78-годишният Мито Митов от Лом е собственикът на имота. Той разказа, че майсторите поискали още пари и заплашили, че ако не ги получат, ще започнат да трошат. Митов им отговорил, че ще изчака да свършат работата си и след това ще им плати. Той уточнява, че от 16 500 лева, които му поискали за ремонта, им бил дал вече 15 000 лева. Майсторите обаче му поискали още 7000 лева допълнителната работа, която извършили – като боядисване на таван.
След като не ги получили, тримата майстори влезли в къщата, която ремонтирали, посред бял ден с лостове и чукове и започнали да громят. Те удряли с чук плочките в банята, които по-рано били наредили. Сега всичко трябвало да се изкърти и да се направи наново.  
Мито Митов е подал сигнал в полицията, а срещу майсторите е образувано досъдебно производство за увреждане на чуждо имущество. Собственикът на къщата казва, че ще води и дело.

13.12.2022, 09:22 часа
6120 1
Коментари

mangal ot lomsko

13.12.2022, 13:19 часа
е софянеца не е знаел че в Лом са останали само мангале . купил е имот за без пари , тия са го надушили че има пари и са решили да го изцоцат още.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha