Уреждане на сметки в Северозапада: Майстори потрошиха дома на софиянец в Лом, отказал да им плати за ремонт

Уреждане на сметки в Северозапада: Майстори потрошиха дома на софиянец в Лом, отказал да им плати за ремонт Майстори са потрошили дома на стопанин, отказал да се разплати с тях след извършен ремонт, научи агенция BulNews. 
Случката е станала навръх Никулден. В 9.30 часа сутринта трима души нахлули в наследствения имот на столичанин в Лом. Пред очите му, те започнали да размахват лост и чук и да трошат наред. Мъжете повредили плочки по стените и подовете на жилището,  изолационни платна по таваните в стаите и повредили в цялост мазилки по стените и подови настилки.
Когато си тръгнали, софиянецът веднага подал сигнал в полицията. Ченгетата светкавично заловили извършителите и ги привикали в районното за разпит. Тримата мъже – ломски жители на 41, 42 и 45 години, си признали за стореното, като казали на униформените, че по този начин уредили финансовите си взаимоотношения със собственика на имота. 
Оказало се, че тримата са майстори и били наети от столичанина, за да извършат ремонт в наследствената му къща в крайдунавския град. Те съвестно свършили работата си, но времето минавало, а стопанинът така и не им платил за труда. Така те решили да уредят сметките си с него по начин, характерен за Северозапада. 
В крайна сметка тримата майстори са освободени. Работата по документиране на случая продължава, образувано е досъдебно производство. 
 
07.12.2022, 10:31 часа
3382 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha