Вижте кой е наръчканият мъж от оряховския Спайдърмен /снимки/

Вижте кой е наръчканият мъж от оряховския Спайдърмен /снимки/

Стана ясно кой е наръчканият мъж от оряховския Спайдърмен.
Припомняме, че екшънът се разигра в събота, а за него съобщи агенция BulNews.

Екшън във Врачанско! 45-годишен намушка в гърдите мъж, прати го в болница

Оказа се, че прободеният с нож е Илиян П. Преди две години майка му, която живеела в Италия, се разболяла от коронавирус и по-късно починала, тъй като състоянието ѝ много се влошило. Тогава, месеци наред, Илиян не могъл да прибере тялото на майка си, тъй като тя била мъртва само пред НОИ. Останалите институции водели по документи жената жива.
Абсурдната история тогава предизвика вълна от съпричастност и заля социалните мрежи, а десетки българи протегнаха ръка на мъжа от Оряхово, за да погребе майка си, пише Glasnews.bg.
Така, след 5 месеца ходене по мъките, Илиян успя да погребе своята майка тук, на родна зема, в Мизия. След злощастната ситуация, в която мъжът се оказа, животът му сякаш се преобърнал - намерил си работа и срещнал жена, с която през миналия май сключили брак.
Сега, две години по-късно, Илиян отново е пред изпитание. Преди 2 дни малко преди полунощ на телефон 112 е получен сигнал за побой в Оряхово между двама мъже. В разгара на скандала единият от тях нанесъл на другия порезна рана в областта на гърдите, която стигнала чак до ребрата.
Побойникът, намушкал 43-годишния Илиян, е 45-годишният Цецо Въжето от Оряхово, станал известен като Спайдърмен и с бягството си от полицията от 6-ия етаж на жилищна сграда с въже. За случая тогава писа отново BulNews.

Спайдърмен е жив! Мъж избяга от полицията с въже от 6-ия етаж на блок в Оряхово /видео/

Цецо, който наскоро открадна кола и заплаши жена, че ще я заколи, преди да се прави на въжеиграч, имал забрана от собственик на заведение в Оряхово да го посещава. Той обаче решил отново да направи опит да влезе в него. В заведението работи съпругата на Илиян, която помолила Цецо да напусне.
Скандалджията не се примирил с факта, че не е желан, и на другия ден пак отишъл да тормози жената. Тогава Илиян, който е бил там, се намесил и Цецо Спайдърмена го намушкал с нож. 

Изненада! Спайдърмен от Оряхово е намушкал човек

Илиян споделя, че има записи как Цецо Въжето и жена на име Айда Николова тормозят него и съпругата му вече месец, пише БЛИЦ. Мъжът се страхува за жена си. Според него Цецо, който беше задържан за 24 часа след поредното му престъпление, отново е на свобода и едва ли ще спре с тормоза.

17.01.2023, 11:53 часа
3791 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha