Врачани, молете се! Предстои трансплантацията на Калин

Врачани, молете се! Предстои трансплантацията на Калин Голямото чакане вече е на финалната права. За утре е насрочена животоспасяващата трансплантация на младежа, който обедини врачани да му помогнат в битката му за живот. 
19-годишният Калин Иванов от Враца бе диагностициран с левкемия. Хиляди хора от града и от цялата страна се включиха в благотворителна кампания за събиране на средства за лечението му в Турция. Сумата бе събрана и младежът замина за южната ни съседка. 
Бяха му извършени химио- и лъчетерапии, както и редица изследвания, които да го подготвят за решаващата процедура. След дълго чакане, най-после има дата за животоспасяващата трансплантация. Тя е насрочена за утре - 9 март, съобщиха близки на младежа във фейсбук групата „Да помогнем на Калин“.  
„Нека всички се молим Бог да бъде с тях и да им помага и в това изпитание. Нека всички трудности да останат, само лош спомен за тях.
Нека бъдем до тях, да ги подкрепяме и да им помагаме, защото битката продължава и ще са необходими още грижи, подкрепа, евентуално и средства за Калин и грижите, и лечението след трансплантацията.
Благодарим на всеки, който е помогнал и е готов отново да помогне, едно младо момче да спечели битката и да продължи живота си и да сбъдва мечтите си!!!
Нека Бог и ние бъдем с тях!!“, пишат организаторите на благотворителната кампания. 
Припомняме дарителската сметка на Калин: BG 49 STSA  9300 0028 1537 49, BIG: STSABGSF, с титуляр Калин Георгиев Иванов. Средства можете да дарите също така в платформата на фондация „Павел Андреев“ или в някоя от многобройните кутии за дарения, поставени в търговски обекти из цяла Враца.  
08.03.2023, 10:08 часа
3260 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha