Само в BulNews! Колата на известен врачанин осъмна с 2 кирки в нея, вижте кой е той

Само в BulNews! Колата на известен врачанин осъмна с 2 кирки в нея, вижте кой е той Лекият автомобил на известен врачанин осъмна с 2 забити кирки в нея, научи ексклузивно агенция BulNews.
Вчера от областната дирекция на полицията съобщиха пестеливо за инцидента в бюлетина за журналистите, но липсваше всякаква конкретика какво се е случило.

Сладко отмъщение! Търсят вандали, потрошили "Мерцедес"-а на врачанин

Разследване на медията ни установи, че неизвестен извършител е забил 2 кирки в лек автомобил „Мерцедес“ с врачанска регистрация. Колата е собственост на известният крими герой Ангел Петров, популярен като Ангел Гелето. Само преди няколко дни той беше част от екшън с участието на полицаи край училище „Христо Ботев“. За случая тогава писа единствено агенция BulNews.

Извънредно! Екшън в центъра на Враца, ченгета преследват Ангел Гелето /снимки/

Очевидно напрежението около личността на 41-годишния мъж от Ямбол все още не е затихнало и популярното край морето отмъщение с кирки го е застигнало и него.
От районното управление на полицията във Враца разследват случая.
18.04.2023, 10:07 часа
16326 4
Коментари

Кулеков

18.04.2023, 19:55 часа
Въпросният господин някога правеше в казино адмирал измами имаше много съучастници като дани Цезара , и половината който работеха там само отрепки измамници покрай него

MVR

18.04.2023, 19:18 часа
Tozi Qmbolec stoi v kafeto sreshtu ribkite na centura. Tam se subira sus otrepkite na grada. Kara bez knijka 2 godini i nikoi ne go spira.

До г-н Бузов

18.04.2023, 17:21 часа
г-н Бузов направете так, че този престъпник Ангел Петров да влезе в затвора. Той се занимава с наркотици, трафик на хора и източване на здравната каса. Ще Ви дадем всички данни за него.

666upera

18.04.2023, 12:57 часа
moq prezervativ i4o trans go napravi sre6to 50lv i edna tenekiq sirenie
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha