Шпионски игри! Ангел Гелето пропя срещу НАРКОС във Враца, готвят му брутално отмъщение

Шпионски игри! Ангел Гелето пропя срещу НАРКОС във Враца, готвят му брутално отмъщение Готвят брутално отмъщение срещу врачанския криминален елемент Ангел Петров-Гелето, научи ексклузивно агенция BulNews.
Причината за тази крайна мярка е, че той е основен свидетел срещу разбитата банда на Томи Томов-Томи Кинга и Деян Диков за разпространение на наркотици. За големия удар на полицията във Враца писа подробно само медията ни.

Ексклузивно в BulNews! Вижте кои са тарторите на разбитата престъпна група за наркотици във Враца /снимки/

Заради показанията на Ангел Гелето в момента цялата банда е в следствения арест към затвора, където очаква началото на делото. Оказва се, че той е бил шпионин на ченгетата и така е помогнал да бъда заковани с достатъчно доказателства, сред които и много СРС-та.
Именно сътрудничеството на врачанския крими герой с разследващите е причината близки на задържаните да готвят кърваво отмъщение. По неофициална информация, в момента биячите го следят и в удобен момент той ще бъде пребит като куче. Поръчката е след нападението той да влезе в болница и временно да си затвори устата. Далечната цел е Ангел Гелето да се притесни и да оттегли показанията си срещу местните НАРКОС.
Тези движения около него вече са станали известни на полицията. Оперативна група търпеливо събира доказателства и изчаква ситуацията да ескалира, след което веднага ще арестува поръчителят на побоя, както и извършителите.
26.02.2024, 10:36 часа
11174 3
Коментари

дъблин

26.02.2024, 16:31 часа
Много са хитри пчеларя и батко милиционера, ама статиста им е много пропаднал дееба лошото е ,че скоро ще обърнат нещата и за тях ще пишат....далаверки, рушвети, злоупотреба с власт бандата е заловена, ма наркотици пак си има..хмм

янко витанов

26.02.2024, 11:44 часа
ей копилета врачански ще ви еба путката майна пропаднали нещастници ще гниете у бистрец ще ви носат в сандъци хаха мършави олигофренчета
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha