Лошото време осуети Северняшката сватба, местят я на стадиона във Враца

Лошото време осуети Северняшката сватба, местят я на стадиона във Враца Лошото време осуети възстановката на Северняшката сватба, която трябваше да се проведе днес в местността "Леденика", като част от едноименния фолклорен събор.
Ритуалът все пак ще се проведе, но на друго място. 
"Поради неблагоприятните метеорологични условия, възстановката на Северняшката сватба и концертната програма ще се проведат след 12 часа на покритото изкуствено игрище (балона) до стадион “Христо Ботев”!", написаха от Община Враца. 
Младоженците, които трябваше да се венчаят сред красивата природа на Врачанския Балкан, са Виктория и Николай. Дамата е ерготерапевт, а нейният избраник – IT специалист. Двамата все пак ще си кажат "Да" пред съгражданите си, но не под открито небе. 
В концертната програма за днес пък са предвидени изпълнения на гайдарска група, концерти на Райко Кирилов, Славка Калчева и оркестър “Виво Монтана”
25.06.2023, 10:50 часа
7455 2
Коментари

winbet

25.06.2023, 17:16 часа
ще гарантира светлина в тунела на българчетата...WINBET - да живеят рекламите , а сватбите един път годишно...ни стопиха от 9 милиона на 5 . айде - на хаирлия , както се казва ...!!!

всяко зло за добро

25.06.2023, 11:44 часа
ще им върви по вода на младоженците:)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha