За ценителите! Рок величие ще открие Врачанския есенен панаир

За ценителите! Рок величие ще открие Врачанския есенен панаир Рони Ромеро ще открие традиционния Врачански есенен панаир, научи агенция BulNews. Бившият вокалист на групата Rainbow ще взриви публиката и ще зарадва феновете на истинската музика с изпълнения на вечните рок класики. 
Компания на сцената ще му правят родните музиканти от група „Еридан“. Именно те съобщиха на официалната си страница новината, че отново ще свирят заедно с чилийския изпълнител. 
Рони Ромеро е добре познат на родната публика. Освен, че бе избран лично от легендарния Ричи Блекмор и в продължение на няколко години изпълняваше любимите на поколения българи парчета на Rainbow, той е част и от още няколко успешни музикални проекта. През последните години Рони показа своят афинитет към родната публика и е чест гост на различни музикални събития у нас. През 2022 г. той, като част от Intelligent music project, представи страната ни на конкурса „Евровизия“. 
Красивият глас на Ромеро, придружен от мощните рифове на „Еридан“, ще огласят Враца на 14 септември, когато ще бъде официалното откриване на Врачанския есенен панаир. Концертът ще се проведе на откритата сцена пред входа на стадион ‚Христо Ботев“, от 20 часа, като входът е свободен. 
 
26.08.2023, 09:15 часа
15785 3
Коментари

Супер!

26.08.2023, 18:21 часа
Ще викам до прегракване ! Такова величие да е във Враца - Уникум !!! Там сме !!!

РК1

26.08.2023, 11:14 часа
А пък ти си по стар от Ленин. Възкръснал си от мъртвите и си малко вампирясал. Един колец право в сърцето от кметъла.

РК

26.08.2023, 10:02 часа
Лили Иванова е далеч по-млада от него, ех, ех Калине, пари на вятъра
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha