Инж. Десислава Тодорова представи кандидат-кмета на Сираково Гриша Георгиев и листата си за общински съветници /снимки/

Инж. Десислава Тодорова представи кандидат-кмета на Сираково Гриша Георгиев и листата си за общински съветници /снимки/ Ансамбъл "Мездра"  откри предизборната срещата на инж. Десислава Тодорова с избирателите й от село Сираково. 
Инж. Тодорова представи листата си за общински съветници, кандидатите си за кметове на кметства, както и Гриша Георгиев, който е кандидат за кмет на село Сираково.
В своето слово Тодорова припомни на жителите на Сираково, че тя е първият и единствен кмет, който е положил най-много грижи и усилия за запазване духа и благото на хората в най-малкото село на община Борован. Най-голямото й постижение е построяването на параклис, който е обещала да изгради при встъпването си в длъжност като кмет на община Борован и въпреки всички спънки, с които се срещнала, е успяла да спази своето обещание и да построи молитвен храм за жителите на Сираково.
По време на управлението и са положени доста труд и усилия жителите на село Сираково за да се чувстват спокойни. Възстановено е уличното осветление, назначавани са хора на работа, които да се грижат за почистване и поддържане облика на селото, осигурени са грижи и безплатна храна за възрастните и самотно живеещи хора, които са основни жители на селото, осигурено е денощно видео наблюдение. 
„През цялото това време, като кмет на община Борован, работихме като едно цяло с вашия кмет на селото Гриша Георгиев. Двамата заедно решавахме своевременно възникнали проблеми и ситуации, както на жителите, така и на селото". Добрите партньорски отношения инж. Десислава Тодорова обеща да запази и ако бъде избрана на 29 октомври за кмет на община Борован.
Уважаеми жители на Сираково подкрепете ни на  29 октомври с №68 в интегралната бюлетина"!

№68 в бюлетината за кмет на общината!
№68 за кмет на кметство!
№68 за листа ми за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
07.10.2023, 21:57 часа
2625 0