Ексклузивно в BulNews! Вижте кой поръча палежа на кола и щеше да избие десетки хора във Враца /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Вижте кой поръча палежа на кола и щеше да избие десетки хора във Враца /снимки/ Вече е ясно кой е поръчителят на палежа на лек автомобил в подземен паркинг във Враца, който щеше да избие десетки хора във Враца.
Разследване на агенция BulNews установи, че това е 30-годишният Калоян Манолов от същия град. Младежът е собственик на автокъща „Лъки“ на Оряховско шосе.
Причината да се стигне до това крайно действие е, че през 2017 г. сегашната му приятелка Десислава е имала близки отношения с надзирателя от Врачанския затвор. Важно е да се уточни, че по това време и двамата са били необвързани и не става въпрос за изневяра.
Въпреки това Калоян Манолов не е искал да се примири с този факт и упорито поръчал отмъщение срещу младия надзирател. Отмъщение, което може да се определи като тероризъм!
Така първо му палят джип БМВ, а след това 2 пъти посягат на лекия му автомобил „Фолксваген“. Първият път на паркинга на затвора и тогава разкриването на случая е било на косъм и вторият, когато го палят в подземния паркинг на новата кооперация на пл. „Руски“.

Извънредно! Палеж на кола едва не изби десетки в блок във Враца, евакуират хората през прозорците /снимки/

Пряк извършител на палежа е 47-годишният Николай Николов. Пироманът е от циганския род Цоковите и вече лежи в следствения арест.
Шофьорът на лекия автомобил, с който са отишли до блока да запалят колата на надзирателя, е 32-годишният М.П. По време на процесуално-следствените действия той се е съгласил да стане свидетел и веднага е дал показания пред съдия. По тази причина мъжът не е задържан.
Желанието за отмъщение до такава степен е заслепило Калоян Манолов, че той изобщо не се съобразил, че до дни бременната му жена Десислава трябва да роди. Очевидно той хич не е вярвал, че полицията ще разкрие неговата поръчка и е подценил сериозно новото ръководство на МВР. Сега само от съдиите в Апелативния съд зависи дали той ще остане в ареста или ще бъде пуснат на свобода, за да е до Десислава в толкова важен момент.
По време на огледите в опожарения подземен паркинг е станало ясно, че само една стена е делила огнената стихия от огромна експлозия. Целият блок е газифициран и ако пламъците бяха стигнали до инсталацията, районът щеше да заприлича на Ивицата Газа. Никой не може да предскаже колко щяха да са жертвите в блока, но със сигурност бързата реакция на огнеборците и многото късмет са предотвратили жестока трагедия.
В момента живеещите в пострадалия вход правят подписка срещу своя съсед, без той да има вина за случилото се. Опитни адвокати препоръчват вместо да се влиза в подобна неясна ситуация, всички да се обединят и да подготвят иск срещу поръчителя на палежа. На негово име все още има много автомобили в автокъщата и това ще позволи да се наложат обезпечителни мерки по евентуално осъдително решение.
Редно е Калоян Манолов да си плати за нанесените щети и за преживения среднощен шок от хората във входа над подземния паркинг.
16.10.2023, 09:09 часа
33558 38
Коментари

Стойката

17.10.2023, 10:51 часа
Емо, само по-спокойно мойче

Emo Govneniq

16.10.2023, 22:48 часа
Tinchev chakai me, shte se izdriskam w ezereto i posle shte smurkam koka ot patkata na Dimkata finansista

dido

16.10.2023, 22:31 часа
lipsvash bratcheto mi ! shte te izvadim po barzata procedura !

Курец

16.10.2023, 18:38 часа
Детето дали е от него, щото тая я мандахерцат неколко чиляка. Неверна булка, ей.

Biroka

16.10.2023, 16:07 часа
Da se razberem za dovechera osven? - kle4kata 6te e ot men

Калоян

16.10.2023, 15:58 часа
Не е нужно да има неква смислена причина, е така съм си му набрал. Много ми е зор че е ебнал дебелшката, то да не е само той

Мнение

16.10.2023, 15:50 часа
Аз също не вярвам ревността да е причина за това деяние! А момичето, което пищеше като, че го колят - някак силно преиграва! Самият потърпевш каза, че въпросният Калоян му бил набрал, ама за какво му е набрал не уточни.

PADRE MIO

16.10.2023, 15:37 часа
vsi4ki ot pepel doidohme i na pepel shte stanem

Tedike

16.10.2023, 15:30 часа
avela ruf kurio

Топ

16.10.2023, 15:03 часа
На версията с подбуда ревност вярва само на тоя заблудената проста приятелка. Кой го знае кви ги върши, та чак са отишли колата да му палят. А оная реве и се излага в национален ефир..резил
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha