Няма край! Наглец продължава да спира колата си на станция за електромобили във Враца /снимки/

Няма край! Наглец продължава да спира колата си на станция за електромобили във Враца /снимки/ Наглец от Враца продължава да спира колата си на станция за електромобили в града под Околчица, научи агенция BulNews. За поредната безпардонна постъпка от страна на някои шофьори, сигнализира наш редовен читател.
Той ни изпрати снимки на лек автомобил „Ауди“ с регистрационен номер ВР 0349 СХ. На тях се вижда, че колата е спряна за пореден път на зарядна станция за електромобили, която се намира на паркинга до площад „Ботев“ във Враца. Припомняме, че преди няколко седмици отново направихме публично достояние спряната по същия начин кола.

Наглост от ново поколение! Тарикати окупираха станциите за електромобили във Враца /снимки/

Целта беше шофьорът да си вземе забележка и да започне да се съобразява с колегите си, на които им се налага да си заредят колите на тези станции, за да се движат. По всичко личи обаче, че водачът на това „Ауди“ няма намерение да се научи къде може да паркира колата си.
Това ни кара да мислим, че или въпросният шофьор или не може да чете и няма представа какво означа табелата, сложена над паркомястото, или пък грам не го интересува, че не всички карат дизелки като него и редно да спазва някаква толерантност на пътя.
Агенция BulNews научи, че за да бъде глобен шофьор, спрял колата си на място за зареждане на електромобили, преди това от общината в града трябва да издадат специален знак. Едва тогава органите на МВР ще могат да санкционират такива водачи, защото ще имат основание, което ще е заради неспазването на определената наредба.
07.12.2023, 08:40 часа
4750 1
Коментари

Има нужда човека

07.12.2023, 09:38 часа
Човека може да си зарежда телефона
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha