Наглост от ново поколение! Тарикати окупираха станциите за електромобили във Враца /снимки/

Наглост от ново поколение! Тарикати окупираха станциите за електромобили във Враца /снимки/ С напредването на технологиите, наглеците придобиват все по-широко поле за изява. Новият хит във Враца е паркирането на местата, определени за зареждане на електромобили.
За проблема алармират бдителни граждани в социалната мрежа, видя агенция BulNews. Хората споделят снимки на коли, които са спрени пред зарядните станции.
Един от джигитите, ядосал врачани, е шофьорът на БМВ Е60 с регистрационен номер ВР 6150 ВК. Той е зарязал бавареца си на паркинга над площад „Ботев“, на мястото, определено за зареждане на електрически автомобили.
Врачанските музовири във фейсбук веднага изкоментираха, че Е60 на ток е невиждана атракция и дори се поинтересуваха дали върви добре и колко време издържа батерията.
Под поста бе изтипосан още един наглец с „Ауди А3“ с регистрация ВР 0349 СХ. Коментарът под фотоса гласи „И 1.9-ките се борим за евро 6“.
Врачанските шофьори от години втрещяват с паркирането си и въпреки честото им изтипосване в социалните мрежи и на сайта и страниците на BulNews, както и реакцията на органите на реда, изглежда не си вземат поука. Това е достатъчно доказателство, че въпреки усилията на местната власт да прави подобрения за жителите, докато манталитетът на повечето хора не се промени нЕма да се оправим!
04.10.2023, 11:54 часа
6538 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha