Наглост безкрай! Дрифтърите Искрен и Румен горди от медийните си изяви, споделят още видеа с изцепки

Наглост безкрай! Дрифтърите Искрен и Румен горди от медийните си изяви, споделят още видеа с изцепки Дрифтърите от Враца Искрен Иванов и Румен Кръстев са горди с медийните си изяви и дори споделят още клипове на нарушенията си, видя агенция BulNews. 
Припомняме, че двамата младежи станаха известни след публикация в медията, показваща дрифт на централния булевард „Демокрация“.

На вниманието на полицията! Джигит дрифти в центъра на Враца, похвали се в TikTok /видео/

Само в BulNews! Вижте кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки насред Враца /снимки/

След това и други колеги разпространиха изцепката им, а от полицията във Враца коментираха официално случая.

МВР-Враца: Единият от дрифтърите е с отнети контролни точки /снимка/

Това обаче изглежда изобщо не е притеснило нарушителите на закона, напротив. Двамата младежи споделят в профилите си във фейсбук всички новини с тяхно участие и дори намират поводи за гордост с това, че са станали „вайръл“ в медиите. 
Единият от тях – Румен Кръстев, който публикува нарушението на „приятеля“ си и му навлече неприятности с полицията, дори споделя нов клип, адресиран специално до агенция BulNews. Той е направил компилация от множество нарушения и на други „авери“. На него се виждат още дрифтове из врачанските улици и шофиране с превишена скорост до 260 км в час. 
Агенция BulNews разполага с профилите и на останалите младежи от тяхната банда и ще ги разкрие, за да може полицията да си свърши работата и да ги следи изкъсо. Оставяме на разследващите органи да установят има ли истина в обвиненията, че именно тази група организира незаконни гонки с автомобили във Враца. Дори това да не се докаже, рисковото им шофиране е предпоставка за сериозни ПТП-та, при които може да пострада и някой невинен човек. 
Вижте компилацията на Румен Кръстев тук. Искрен Иванов не остава по-назад и също е събрал на едно място публикациите за себе си тук.
11.12.2023, 12:27 часа
9948 5
Коментари

Картинг

12.12.2023, 19:33 часа
Едно време такива като тия дрифтеха на картинг пистата безопасно, сега неможе да кара тайм атак или дрифт, ама може да се напиваме и шмръкаме на заведението към пистата.

Чук и длето

11.12.2023, 18:02 часа
Дайте ги на каменните кариери да трошат скалите за ремонт на пътищата. Само за 300 часа общественополезен труд, ако имат сила да вдигнат 10 килограмов чук. Възпитателно ще е за тях. Може и банички да направят от камъни.

4orko

11.12.2023, 17:01 часа
Da go ebeme ritualno na sumi

Никол

11.12.2023, 14:09 часа
Шишкамия е още девствен

Guru

11.12.2023, 13:46 часа
Pokolenieto 2000+ sa pasminata na hrantutnicite ot prehoda. Razglezeni goveda, napravete debelia i 4ernia izvestni da napravat posle fondacia.. ama nema da sa setat shtoto sa prosti oligofreni. Ibrahim prodalji prodajbite
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha