Още един подарък! Очаква ни поредният слънчев ден

Още един подарък! Очаква ни поредният слънчев ден Нов пролетен подарък ни поднася времето. Температурите отново ще бъдат над 10 градуса.
Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще е слаб, в много райони ще стихва и сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°, в София - около 1°, а максималните ще са предимно между 10° и 15°, в София - около 10°, сочи прогнозата на НИМХ.
По Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб, след обяд до умерен. Максималните температури ще бъдат 11°-13°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 7°.
В петък и събота вятърът ще е северозападен, в Дунавската равнина до умерен, а почти тихо ще е в Югозападна България. Ще преобладава слънчево време, но сутринта на места, повече в събота, в низините и котловините ще има мъгла. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните между минус 1° и 4°, максималните - между 9° и 14°.
28.12.2023, 08:06 часа
386 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha