Важно за шофьорите! Пунктът за годишни технически прегледи „Дигси“ във Враца предлага нови услуги, ето какви са те

Важно за шофьорите! Пунктът за годишни технически прегледи „Дигси“ във Враца предлага нови услуги, ето какви са те Пунктът за годишни технически прегледи „Дигси“ във Враца предлага две нови услуги, научи агенция BulNews. 
Там вече можете да получите стикери с екологичната група, в която попада колата ви, след първоначалната регистрация. Припомняме, че автомобилите са разделени в пет категории, на базата на два критерия - година на производство и конкретни измервания за вредните емисии по време на техническия преглед. Тези, определени като най-замърсяващи околната среда, вече нямат достъп до центъра на София. 
Така шофьорите от Враца, които имат работа в столицата, трябва да се сдобият с еко стикер. При извършването на годишен технически преглед в пункта на „Дигси“, служителите ще направят необходимите измервания и ще категоризират автомобила. 
Другата нова услуга, която се предлага, е първоначална проверка на газовата уредба. При монтирането ѝ е необходимо собствениците да заявят това в КАТ, за да бъде издаден нов талон с отразен съответния вид гориво. За целта обаче е нужно удостоверение за първоначална проверка на газовата уредба, като този документ се издава само от лицензирани сервизи, какъвто е пункта на „Дигси“. 
Припомняме, че той се намира в ж.к. „Дъбника“, между бл. 26 и Криводолско шосе. Там можете да направите годишен технически преглед на леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона, мотоциклети, мотопеди и скутери, ремаркета, каравани и платформи. В случай, че забравите, служителите ще ви известят 7 дни преди крайния срок. 
Работното време на обекта е от 8 до 17 часа от понеделник до петък и до 13 часа в събота. 
 
05.01.2024, 08:40 часа
14923 1
Коментари

Един от Пробива

05.01.2024, 17:49 часа
Най-добрите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha