Дежавю! Пътят Бяла Слатина-Кнежа пак е блокиран /снимки+видео/

Дежавю! Пътят Бяла Слатина-Кнежа пак е блокиран /снимки+видео/ С падането на снега отново започнаха проблемите по пътищата във Врачанско, научи агенция BulNews. 
Участъкът между Бяла Слатина и Кнежа е блокиран, подобно на ситуацията от края на ноември миналата година, когато областта беше в снежен капан. 

Терорът продължава! Пътят между Бяла Слатина и Кнежа е блокиран от ТИР-ове, шефът на АПИ идва спешно насам

В момента бялата покривка не е толкова голяма и пътищата са изчистени. Заради ниските температури обаче, те са заледени и хлъзгави, като според шофьори опесъчаване не е правено. 
Друг проблем е интензивният тежкотоварен трафик, вследствие на бавенето на пускането в експлоатация на Е-79 между Мездра и Ребърково. 
Според очевидци между двата града има и ПТП между кола и камион, което допълнително влошава обстановката. 
Шофьорите се оплакват, че за пореден път са попаднали в снежна блокада. Въпреки че шефът на АПИ Ясен Йорданов дойде лично да инспектира проблемните участъци и обеща кошмарната ситуация да не се повтаря, изглежда за повече от месец превантивни мерки не са взети. 

Шефът на АПИ Ясен Йорданов: Бедствието във Враца е овладяно, почистващите фирми се справиха добре

Припомняме, че на срещата в областната управа с губернатора Надя Донкинска бе обещано при следващ снеговалеж да бъде организиран тежкотоварният трафик, за да не се получават колони от камиони, както и да бъдат монтирани снегозадържащи съоръжения край проблемните пътища.

09.01.2024, 11:26 часа
4058 3
Коментари

пико

09.01.2024, 16:57 часа
какво се учудвате все пак живеем в страната на боко тиквата

Хайде пък сега искате да ловим снежинките във въздуха ли?

09.01.2024, 16:25 часа
Хайде пък сега искате да ловим снежинките във въздуха ли? Фраза използвана от Б.Борисов преди години, при снега през Ноември беше използвана и от Коки, ученика се е научил от учителя си. Да не говорим, че БКС още не разчистила града от тогава.

северозападен бохем

09.01.2024, 14:50 часа
Не е лошо вместо да се биеме по дискотеки и кръчми да идеме "културно" да се разправяме с отговорните лица като Ясен Йорданов и други по веригата дето ни лъжат с години,а ние верваме
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha