От последните минути! Хванаха във Враца дрифтъра Искрен Иванов с наркотици, арестуват го /снимка/

От последните минути! Хванаха във Враца дрифтъра Искрен Иванов с наркотици, арестуват го /снимка/ Преди минути дрифтърът Искрен Иванов е бил хванат да шофира във Враца след употребата на наркотици, научи ексклузивно агенция BulNews.
Младежът е бил спрян на ул. „Христо Ботев“ в района на бензиностанция „Феникс петрол“ с неговия личен автомобил БМВ с английска регистрация. При проверка с дрегер било установено, че е седнал зад волана след употребата на упойващи вещества. Била е извикана и криминалистичната лаборатория заради обиска и на автомобила.
След като станали известни резултатите от  проверките за алкохол и наркотици, той незабавно бил задържан. В момента Искрен Иванов минава през преглед в Спешното отделение на врачанската болница и ако здравословното му състояние позволява, той ще бъде задържан в районното управление до 24 часа.
Искрен Иванов стана скандално известен след поредица от материали на медията ни. Той, Румен Кръстев и Божидар Божидаров наводниха интернет с изцепки на пътя, които реално застрашават живота на околните.

На вниманието на МВР и прокуратурата! Три келемета беснеят с колите си по улиците на Враца, нямат страх от закона /снимки/

Румен Кръстев вече беше арестуван и очевидно Искрен Иванов върви по неговия път. Вероятно следващият, който ще опознае живота в килията, ще е Божидар Божидаров.
Иронията в случая е, че след публикациите на агенция BulNews, тримата коментираха подигравателно, че са недосегаеми и полицията не може да им направи нищо. Имаше и груби коментари на Румен и Искрен, които нагло пишеха „Ченгетата да го духат“. Във фейсбук е лесно да се правиш на мъж, но в реалния живот ситуацията е коренно различна. Тези три келемета вече започват да схващат разликата.
Въпросът е тази нощ в ареста кой на кого ще духа…
13.01.2024, 16:57 часа
14041 2
Коментари

a

14.01.2024, 11:33 часа
Искренчо, имаш хубави устнички, чичовото

Милчо

14.01.2024, 10:32 часа
Браво на полицията! Така трябва да се работи и живота в града ще се нормализира. Проверки където ги срещнат джигитчетата - шило в торба не седи и рано или късно ще ги барнат я пияни, я друсани. Деца без един ден трудов и мислене на айдуци ....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha