На вниманието на МВР и прокуратурата! Три келемета беснеят с колите си по улиците на Враца, нямат страх от закона /снимки/

На вниманието на МВР и прокуратурата! Три келемета беснеят с колите си по улиците на Враца, нямат страх от закона /снимки/ От няколко седмици агенция BulNews публикува материали за 3 млади момчета, които дрифтят и шофират опасно из улиците на Враца.

На вниманието на полицията! Джигит дрифти в центъра на Враца, похвали се в TikTok /видео/

Като всички келемета, които са бедни, гладни и необразовани, те се опитват да впечатлят обществото с висока скорост по булевардите или дрифтене на места, където не е разрешено, с автомобили, купени от мама и тате. Вероятно е въпрос на време тези елементарни частици да предизвикат тежко ПТП, в което нищо чудно да има и загинали.
Имената на тези неразумни шофьори са Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров.

Само в BulNews! Вижте кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки насред Враца /снимки/

Разкритията продължават! Вижте как още един джигит от бандата на дрифтърите Искрен и Румен лети с 220 км/ч във Враца /видео/

Българските закони са твърде формални и тромави и не могат да реагират по начин, който се очаква от обществото. Сигурно има и бърз начин тези рискови шофьори да бъдат озаптени от МВР и прокуратурата, но затова е необходимо да имат лошия късмет да блъснат някой полицай или държавен обвинител. Тогава тежката система на правосъдието ще се задейства с онази скорост, която нормалните хора очакват.
По HBO MAX може да бъде гледан великолепен сериал. Казва се „Милиарди“. В него един от главните герои е щатският прокурор Чък Роудс. През цялото време той работи по ръба на закона и постига великолепни резултати.
Може би този опит трябва да бъде използван от полицията и прокуратурата във Враца в подхода им към Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров. Какво пречи кварталните на тези келемета всяка сутрин в 8.00 часа да ги привикват в райнното за профилактиране? Да ги държат вътре поне по 1 час, през който на бял лист всеки един от тях да напише по 100 пъти примерно: „Аз съм тъпанар и повече няма да правя тъпи неща“! И така в продължение на месец.
Това, че са трима, е достатъчно държавното обвинение да им образува едно производство за ОПГ и да започне работа с тях. Има достатъчно публична информация, че те се договарят да извършат престъпления и това ще улесни някой принципен прокурор. Не е задължително досъдебното да бъде внасяно в съда - достатъчно е няколко месеца тези каруцари да бъдат държани под напрежение и така да забравят да се хвалят във фейсбук, че никой не може да им направи нищо. Прокуратурата има силата да ги обори и да ги накара да повярват в родното правосъдие.
Пътните полицаи пък могат всеки път, когато видят Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров да шофират, да ги спират и проверяват за употребата на алкохол и наркотични вещества. Не е необходимо тестването да приключва бързо. Тези самозабравили се дрифтърчета не се занимават с нищо друго, освен да заплашват с шофирането си останалите участници в движението, така че полицаите няма за къде да бързат. През това време ще минават хора, ще ги виждат как духат и така в целия град ще се постигне ефект на респект.
Вероятно органите на реда знаят и други начини да постигнат положителен резултат с тези самозабравили се младежи.
Медията ни ще продължи стриктно да следи издънките на трите келемета. В редакцията вече постъпва чувствителна информация за единия от тях. В момента тече журналистическо разследване и ако се потвърди, тя ще бъде публикувана и сезирана прокуратурата. И за да повишим напрежението в това котило, ще издадем в аванс, че става въпрос за наркотици.
Агенция BulNews няма да позволи неграмотни и зле възпитани пишлигари да се превърнат чрез глупостите, които правят, в идолите на младото поколение. Надяваме се МВР и прокуратурата да ни помогнат.
14.12.2023, 08:50 часа
10652 5
Коментари

Bunkera

14.12.2023, 14:09 часа
tva kopile rumen debeliq dulji na celiq grad pari za narkotici i e zalojil vsichko narkoman utrepka

Никол

14.12.2023, 10:58 часа
каквито пропаднали и родителите - такива и децата

коко

14.12.2023, 10:54 часа
Просто някой родител ще ги направи инвалиди те недуразомения на природата !!!

Go6o

14.12.2023, 09:07 часа
То дебелия плондер искам да го срещна някак. Няма да има нужда от прокуратурата да го озаптява, по-скоро ще има нужда спешното да му шие разширения вход!

Браво

14.12.2023, 08:53 часа
Абсолютно точно са описани цървулите!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha