Ефектът BulNews: Затвориха детската кухня в Монтана заради откритата хлебарка в храната

Ефектът BulNews: Затвориха детската кухня в Монтана заради откритата хлебарка в храната Детската кухня в Монтана, доставила храна с хлебарка на дете от града, е затворена, научи агенция BulNews. Това стана дни след като първо медията ни огласи скандалния случай. 

Отврат! Майка откри хлебарка в храна от детската кухня в Монтана /гнусни снимки/

Припомняме, че случаят е от 25 януари. Тогава Цветелина Цветкова от Монтана открила хлебарка в ястието, взето от детската кухня в града. Тя публикува снимки на гнусната находка в социалната мрежа, с което предизвика множество гневни реакции от потребители. 
Веднага след това отговорните институции се самосезираха и още на следващия ден е извършена проверка на мястото. От детската кухня в Монтана казаха, че помещенията, в които се приготвя храната, се обработват редовно срещу вредители, а последната дезинсекция е направена на 24 януари – ден преди случая. 
При проверката от Областната дирекция по безопасност на харните е установено, че в труднодостъпни места в помещенията има инсекти. Препоръчана е нова, извънредна обработка точно на тези места, макар че програмата на кухнята за редовна дезинсекция е спазена. 
От общината в Монтана пък проверили документацията и обекта,  но не открили никакви нарушения в работата на детската млечна кухня. 
Очаква се кухнята да бъде отворена, след като бъдат изпълнени всички предписания.
 
29.01.2024, 12:36 часа
1729 3
Коментари

бай Онзи от Враца баце

29.01.2024, 15:43 часа
Аре сеги за раната одете у Враца.........
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha