Отврат! Майка откри хлебарка в храна от детската кухня в Монтана /гнусни снимки/

Отврат! Майка откри хлебарка в храна от детската кухня в Монтана /гнусни снимки/ Детската кухня в Монтана дава на децата храна с хлебарки, научи агенция BulNews. 
Oтвратена майка сподели в социалната мрежа снимки, на които ясно се вижда ужасяващата находка, на която се натъкнала в яденето на детето си.
Вчера жената взела както обикновено порциите на детето си. Когато решила да даде храната обаче забелязала огромната хлебарка.
Преди месец жената се натъкнала и на още един „бонус“ – найлон. Тогава направила забележка на служителите, откъдето отговорили просто „Случва се“. 
Потърпевшата обаче е категорична, че втори път няма да прави компромис. Тя вече е сезирала всички компетентни органи, но решила да сподели снимката и във фейсбук, за да бъдат внимателни родителите, взимащи храна от въпросната кухня. 
Постът на жената събра множество коментари, като хората настояват отговорните институции да затегнат контрола над хигиената в детските заведения. Всички те трябва да отговарят на определените от закона санитарни изисквания, тъй като когато става въпрос за здравето децата, място за компромиси няма.
26.01.2024, 08:40 часа
1678 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha