Новина в развитие: Ченгета открили близо 10 хил. евро в дома, където се укривал международно издирваният бандит в Лом

Новина в развитие: Ченгета открили близо 10 хил. евро в дома, където се укривал международно издирваният бандит в Лом Близо 10 000 евро са открити в стаята, където бе открит международно издирван мъж в Лом, съобщават от полицията. 
Припомняме, че вчера в крайдунавския град бе задържан мъж, който укривал в стая на дома си баща си, който е с издадена 10-годишна присъда в Италия. 

Удар на ченгетата! Арестуваха син бияч и международно издирвания му баща в Лом

Арестът бе след нанесен побой в нощта на 15 февруари. Тогава две семейства от крайдунавския град били нападнати от непознат мъж, докато чакали такси. След разследване ченгетата заловили 30-годишния бияч, който се оказало, че укрива баща си. 
Криминалистите претърсили сградите в имота на мъжа и в заключена стая открили  бащата. За него имало издадена европейска заповед за арест във връзка с влязла в сила присъда "лишаване от свобода" за срок от 10 години, която следва да изтърпи в затвор в Италия. 
По-възрастният е трайно безработен. При претърсването в помещението, където се криел, е намерена сумата от 9400 евро. И двамата мъже не предоставили документи за произход на парите. 
По случая е образувано досъдебно производство, а бащата и сина са прибрани в ареста. 
 
19.02.2024, 14:06 часа
1808 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha