Удар на ченгетата! Арестуваха син бияч и международно издирвания му баща в Лом

Удар на ченгетата! Арестуваха син бияч и международно издирвания му баща в Лом Полицията в Лом е арестувала баща и син, съобщават от пресцентъра на МВР. По-младият мъж е задържан за нанесен побой и затова, че укривал баща си, който е обявен за международно издирване. 
В нощта на 15 февруари две семейства от крайдунавския град - жена на 52 години и съпругът й на 54, заедно с жена на 46 и мъжа й на 60 години, чакали такси на кръстовището между улиците „Пристанищна“ и „Дунавска“. Както си стояли на тротоара, към тях се приближил непознат мъж, който им скочил на бой. Неизвестният бияч нанесъл удари на двамата мъже, след което избягал.
Потърпевшите семейства незабавно подали сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнала полиция. Започнало разследване и ченгетата бързо хванали следите на среднощния бияч. Те отишли в дома му, за да го арестуват за нападението, но междувременно получили сигнал за укриващ се в една от постройките в двора на имота възрастен мъж.
Криминалистите претърсили всяка от сградите, но една от стаите бяла заключена и 30-годишният стопанин отказвал да я отвори. В крайна сметка униформените успели да влязат в заключеното помещение и открили по-възрастен мъж. Той е с адресна регистрация във видинското село Срацимир, а справка в масивите на МВР установила, че за него има издадена европейска заповед за задържане, тъй като е осъден на 10 години затвор от италиански съд..
Бащата и сина са задържани в ареста на местното районно управление. Разследването по случая продължава.
 
17.02.2024, 12:23 часа
2944 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha