Ексклузивно в BulNews! Ето срещу кой е бил среднощният огнен атентат в Мездра

Ексклузивно в BulNews! Ето срещу кой е бил среднощният огнен атентат в Мездра Стана ясно срещу кой е била насочена среднощната огнена атака в Мездра, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Собственик на запаления „Мерцедес“ е Йохан Цветков, известен като Йохан Свинята. Мъжът е ловен надзирател в района Мездра-Роман. Според запознати, той си върши съвестно работата и е възможно именно хванати от него бракониери да си отмъщават по този начин. 
Цветков е около 50-годишен и живее в жилищния блок, пред който била паркирана колата му, в железничарския град, заедно с дъщеря си. Съседите му го познават като кротък и неконфликтен човек. В последно време дори се придвижва с патерици, тъй като е претърпял операция по подмяна на става. Мездренчани не мислят, че може да има друга причина за атентата срещу него, освен работата му. 
Припомняме, че около 2.30 часа тази нощ пред жилищен блок на улица „Янко Сакъзов“, срещу магазин „Ариел“ в железничарския град бе запален „Мерцедес“-а на Цветков. Заедно с него изгоряха още две коли – „Мазда“ и „Нисан“, а живеещите в сградата хора бяха евакуирани.

Среднощна атака! Драснаха клечката на "Мерцедес" в Мездра, пожарът изпепели още 2 коли /снимки/

От полицията във Враца съобщиха, че разследват умишлен палеж и работата на разследващите продължава. 

От МВР излязоха с подробности за страшния палеж в Мездра, щетите са за хиляди левове

Извършителят се издирва. 
 
22.02.2024, 10:54 часа
8463 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha