Среднощна атака! Драснаха клечката на "Мерцедес" в Мездра, пожарът изпепели още 2 коли /снимки/

Среднощна атака! Драснаха клечката на "Мерцедес" в Мездра, пожарът изпепели още 2 коли /снимки/ Палеж изплаши жители на Мездра тази нощ, научи агенция BulNews.
Огнената атака е извършена на паркинга пред блок на улица „Янко Сакъзов“, срещу магазин „Ариел“.
Хора от сградата разказват, че гърмежите започнали да се чуват около 2.30 часа. Заради силните тътени се събудил целият квартал. Хората видели, че горят три паркирани коли и веднага на тел.112 били подадени няколко сигнала. Според живущите в квартала обаче, до идването на пожарникарите, автомобилите изгорели и те нямало как да ги спасят. 
Изплашени хора разказват, че е било много страшно, а домовете им са в дим. По техни думи са нанесени щети по жилищата им, които са много сериозни.
След подадените сигнали, на мястото пристигнали екипи на полицията, които евакуирали хората от блока, тъй като е било възможно да се възпламени и той, както и други паркирани в близост автомобили. За щастие среднощната огнена атака се е разминала без пострадали хора.
Предстои да бъде направен оглед на местопроизшествието. Според потърпевшите, става дума за умишлен палеж, като най-вероятно е била драсната клечката на паркирания в средата „Мерцедес“, а впоследствие са пламнали и паркираните до него два джипа.
22.02.2024, 08:53 часа
3831 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha