Извънредно! Задържаха за 72 часа бандата на Емилио Емилов от „Екофрут“, прокуратурата във Враца с жесток удар срещу биячите

Извънредно! Задържаха за 72 часа бандата на Емилио Емилов от „Екофрут“, прокуратурата във Враца с жесток удар срещу биячите Днес с постановление на наблюдаващия прокурор от районна прокуратура във Враца е била задържана бандата биячи на Емилио Емилов, съобщиха официално от държавното обвинение.
Четиримата младежи вече са приведени в ареста на затвора. Предстои внасяне в съда на исканията на прокуратурата за вземане на мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемите.
Припомняме, че около 04.30 ч. на 9 март 2024 г. в центъра на Враца на трима мъже - Г.Г., И.Д. и З.Т., бил нанесен побой. По първоначални данни ударите били с юмруци и ритници. На пострадалите са били причинени различни по тежест и вид наранявания. На Г.Г. е било причинено счупване на лява ябълчна кост и на горна челюст вляво, на И.Д. - разкъсно-контузни рани в областта на лицето, охлузвания и отток по тялото, а на З.Т. - кръвонасядания и отток в областта на тялото.
За тежкия криминален инцидент в празничната нощ съобщи единствено агенция BulNews.

Извънредно! Арестуваха Емилио Емилов от „Екофрут“ заради нанесен побой над сина на секретаря на община Враца Нина Дакева

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди на повече от едно лице. В хода на разследването в качеството на обвиняеми са привлечени четири лица - Е.М., на 22 години, Ц.С., на 19 години, И.Б., на 22 години, и И.С., на 21 години.
За тартор на бандата от биячи е сочен 22-годишният Емилио Емилов. Буйният младеж е син на собственика на транспортната фирма „Екофрут“ Емил Марков-Марчелата. За досегашните подвизи на богаташкото синче е писала единствено медията ни. По тази причина бащата съди агенция BulNews, тъй като обществото получава обилна информация за изпълненията на Емилио и за провала на семейството във възпитанието на детето им.
Животът обаче е суров съдник.
Докато Марчелата се опитва да затвори устата на медията ни, синът му Емилио прави всичко възможно да провали тази бащина цел. И засега го прави успешно.
В момента цялото общество, плюс МВР и прокуратура, са застанали твърдо срещу изцепките на Емилио Емилов. В този момент е важно да се следи поведението на магистратите от районния съд във Враца. Там бащата работи успешно и затова службите трябва да си отварят очите на четири, за да може да се стигне до правосъдието, което цяла Враца очаква.
А врачани очакват бандата на Емилио да бъде вкарана в затвора и то за дълго.
19.03.2024, 13:39 часа
14054 6
Коментари

Gigenetsa

21.03.2024, 07:27 часа
Zatva nikakuv boi na tiq kopilenca. vadish pishtova i strelqsh dva pyti vtoriq put kontrolno mejdu mitio ochite. Taka shte se nauchat. Dano nauchniq satrudnik s iniciale I D se opravi, vazpitan muj, ne e konflikten

nikoi

20.03.2024, 23:32 часа
tova sa tezi 2 ma ta sarpionovi.... tejat po 50 kg i se biqt samo kogato kokata e s tqh

янко витанов

19.03.2024, 18:23 часа
ей копилета ще ви еба путката майчина олигофрени врачански тумбаци рак да ви спари ще гниете у бистрец да излезнете у сандък!

ico nikolow

19.03.2024, 15:43 часа
tiq sa biqchi kolko q sym policai
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha