Извънредно! Арестуваха Емилио Емилов от „Екофрут“ заради нанесен побой над сина на секретаря на община Враца Нина Дакева

Извънредно! Арестуваха Емилио Емилов от „Екофрут“ заради нанесен побой над сина на секретаря на община Враца Нина Дакева Днес следобед във Враца е бил арестуван скандално известният Емилио Емилов, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Заедно с него са прибрани още двама младежи заради участие в масов бой в петък срещу събота.
По неофициална информация тримата са пребили на пл. „Христо Ботев“ големия син на секретаря на община Враца Нина Дакева. При боя е пострадал и Георги Георгиев, който днес стана национално известен от репортаж на "Нова Телевизия". 32-годишният мъж, който живее във Виена, в момента лежи в „Пирогов“ с комоцио и счупена скула.
Големият син на Дакева, който живее в Швейцария, тепърва обикаля болницата и съдебните лекари, за да се освидетелства за получените травми от боя. Нелепото в случая е, че Нина Дакева и бащата на Емилио-Емил Марков, са в отлични отношения и ситуацията е изключително деликатна. Въпреки това още в събота преди обед тя се е обадила на транспортния бос да му търси сметка защо детето му е пребило големия й син. Едва тогава Емил Марков е разбрал за среднощния екшън в центъра на Враца.
Агенция BulNews знаеше за случилото се още в събота преди обед. Проверка на медията ни установи, че към онзи момент нямаше подадени жалби и в Спешния център не са установени сериозни наранявания на двамата мъже, които през нощта са потърсили помощ там.
Оказва се, че едва днес има документално раздвижване в системата на МВР. Незабавно са иззети камерите в района на масовия бой. На записите ясно се вижда агресивната група, която напада без причина другата компания.
По тази причина преписката по случая незабавно е била докладвана на дежурен прокурор, след което е било образувано досъдебно производство. Именно по него са били издадени заповеди за задържането на трима младежи, единият от които е Емилио Емилов.
Младежът е скандално известен във Враца. Медията ни многократно е писала за неговите подвизи. Емилио Емилов е син на собственика на транспортната форма „Екофрут“ Емил Марков и доста често получава закрила по тази линия.
Въпреки това медията ни единствена във Враца успява да информира обществото за неговите изпълнения и затова е преследвана от семейството.
Припомняме, че през януари 2023 година Емилио Емилов беше заловен да шофира фирмен лек автомобил „Ауди“ след употребата на кокаин. Притиснат от доказателствата той се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата. По този казус в момента той е в изпитателен срок.

Само в BulNews! Заловеният дрогиран шофьор във Враца е синът на собственика на „Екофрут“ Емил Марков

През април същата година на буйния младеж му беше повдигнато обвинение за нанесена лека телесна повреда и за хулиганско поведение срещу служители на МВР.

Ексклузивно в BulNews! Повдигнаха обвинение на Емилио Коката от Враца, заплашват го до 5 г. затвор

В началото на тази година Емилио Емилов предизвика тежка катастрофа в Криводол, която по чудо се размина без жертви. Шофираното от него обаче фирмено „Ауди“ е със сериозни материални щети.

Първо в BulNews! Емилио Емилов предизвика тежка катастрофа в Криводол, има пострадал човек

Информацията дотук ясно показва, че 21-годишното богаташко синче е компрометирана клетка на обществото. Още в първите публикации на медията ни прогнозирахме, че ако той не бъде озаптен от съдебната система, има реална опасност да случи както това в Перник със сина на прокурора. Следващите месеци показаха, че сме били абсолютно прави. Емилио Емилов продължи да беснее из Враца, а над него грижовно бдеше баща му Емил Марков. През това време вероятно силният аромат на пачките държеше настрани от буйното синче правораздавателните органи.
По тази причина ще е истинско изпитание за честните прокурори от Враца да удържат на натиска на семейството и да вкарат в съда самозабравилия се Емилио Емилов. Всички знаят за "гнилите ябълки" в системата и затова обществото трябва да следи с повишено внимание какво се случва в Съдебната палата. Очевидно този младеж не може да бъде дисциплиниран в семейна среда, а само в килията на затвора. Колкото по-дълго стои в нея, толкова по-добре за обществото. И за спокойствието на врачани.
12.03.2024, 19:36 часа
22461 13
Коментари

Дино

13.03.2024, 11:42 часа
Нино вземи си възелино - от Дино. Не си пробутвай фирмите

234

13.03.2024, 11:38 часа
Той и пребития не е стока

Е

13.03.2024, 10:58 часа
Няма да е зле от МВР в София хубавичко да се заинтересоват, защо винаги му се разминава на тоя и кой прибира парите у РДВР-то у Враца щото вече много смърди това прикриване. Бая кинти прибраха някои. А щом е в изпитателен срок сега вече ще лежи!!!

Нина Дакева

13.03.2024, 10:30 часа
Както и Екофрут вече ми е бившия спедитор! Отсега нататък ще се използват услугите на ижара транс!

коко

13.03.2024, 08:56 часа
БИВШИЯ секретар на община Враца!

fiki

13.03.2024, 07:47 часа
Бащата плаща да прикрива безобразията, а кой прибира парите ? Това е съучастие. Трябва да има присъда все пак и последствия.

може

13.03.2024, 07:45 часа
Ами може бащата да го е пратил и да се прави, че не знае.

фамилна банда

13.03.2024, 07:42 часа
Трябва да осъдят родителите. Не може пълнолетен да го дундуркаш, за да е нищожество и да прикриваш деянията му. Баси семейството бо-ци .

едно нищо е

13.03.2024, 07:38 часа
Ако този ми е син на мене, няма за какво да съм жив ако съм създал това.

hhahha

13.03.2024, 06:58 часа
Дано ви тероризира още дълго време врачани заспали
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha