Тежък удар! Оставиха за постоянно в ареста бандата на Емилио Емилов от "Екофрут"

Тежък удар! Оставиха за постоянно в ареста бандата на Емилио Емилов от "Екофрут" Вчера Районен съд - Враца е постановила да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо Емилио Емилов от "Екофрут" и неговата банда, научи агенция BulNews.
Четиримата са привлечени в качеството на обвиняеми от Районна прокуратура - Враца за извършено престъпление по чл. 131 ал. 1 т.т. 4, 6 и 12 от НК във връзка с чл. 129 ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК във връзка с чл. 20 ал. 2 от НК - за причиняване на телесни повреди на повече от едно лице. Припомняме, че кървавият екшън е от ранните часове на 9 март, край нон-стопа на площад "Христо Ботев" в областния град, а подробности за него писа отново само медията ни. 

Извънредно! Арестуваха Емилио Емилов от „Екофрут“ заради нанесен побой над сина на секретаря на община Враца Нина Дакева

Първоначално биячите, начело с техния тартор Емилио, бяха задържани за 24 часа. По-късно, с постановление на наблюдаващия прокурор от районна прокуратура във Враца, бандата бе оставена в ареста за 72 часа.

Извънредно! Арестуваха Емилио Емилов от „Екофрут“ заради нанесен побой над сина на секретаря на община Враца Нина Дакева

При постановяването на най-тежката мярка за процесуална принуда „задържане под стража“ Районен съд - Враца прие, че са налице всички изискуеми законови предпоставки за това. Налице е обосновано предположение за вероятната им съпричастност към деянието, в което са обвинени. Обвиняемите имат лоши характеристични данни и извършвани противообществени прояви. Обвиняемите Ц.С., И.Б. и И.С. имат висящо наказателно общ характер дело по внесен обвинителен акт за извършена умишлено друга телесна повреда. Обвиняемият Е.М. е осъждан за причиняване на лека телесна повреда, хулиганство и управляване на МПС след употреба на наркотични вещества. Поради което е прието и че съществува реална опасност те да извършат друго престъпление и да се укрият.
Определението на Районен съд - Враца може да се обжалва и протестира в законоустановения срок пред Окръжен съд - Враца.
22.03.2024, 14:33 часа
8928 1
Коментари

янко витанов

22.03.2024, 17:44 часа
ей копиле нещастник ще ти еба путката майна боклук да гниеш у бистрец рак да те спари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha