Задържаха друсан мераклия зад волана на лъскаво возило във Враца

Задържаха друсан мераклия зад волана на лъскаво возило във Враца Шофьор, употребил алкохол преди да седне зад волана на немска кола, бе задържан в ареста, научихме от Областна дирекция на МВР.
Привечер на 24 юни екип на Районното във Враца спира за проверка „Ауди А4“. На шофьорското място седял едва 20-годишният жител на Крушовица с инициали Т.Т. Младежът бил във видимо нетрезво състояние и това било потвърдено от теста, който полицаите му направили. Дрегерът отчел положителна проба за наличие на наркотични вещества.
На дрогирания шофьор е съставен акт по Закона за движение по пътищата и му е издаден талон за медицинско изследване. Младежът бил придружен от униформените до Центъра за спешна медицинска помощ във Враца, където в присъствието на дежурен лекар дал кръвна проба за лабораторен анализ. За тежкото си провинение, което е в разрез  с правилника за движение по пътищата, младокът ще пренощува в ареста.
25.06.2017, 10:28 часа
5624 2
Коментари

затвор

25.06.2017, 16:05 часа
Никога повече да не види книжка и затвор,само затвор защото трябва работна ръка

Хан Крум

25.06.2017, 11:19 часа
Защо ще пренощува в ареста ? - Това да не е мотел ? Такива трябва да бъдат приравнявани с умишлени убийци и автоматично да получават 10 г. затвор.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha