Мъж, блудствал с малолетни и непълнолетни момичета във Враца, отива на съд

Мъж, блудствал с малолетни и непълнолетни момичета във Враца, отива на съд Районна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Пламен Михайлов за извършени от него три престъпления, научи BulNews.bg. Той е обвинен в блудство с две момичета - едното малолетно, а другото непълнолетно, чрез употреба на сила и заплашване. Той е сочен за виновен и за противозаконно лишаване от свобода на три непълнолетни момичета.
От декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив в центъра на Враца Михайлов неколкократно извършил блудствени действия с малолетната Р. Д. и непълнолетната П. Й. Той принудил двете момичета към извършване на интимни контакти без съвкупление чрез употреба на сила, като ги заплашил, че при отказ от тяхна страна ще ги „изкара на магистралата и ще ги направи проститутки“.
Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.
На 07.02.2016 г., в същото кафене, обвиняемият противозаконно лишил от свобода три непълнолетни момичета, като умишлено ги заключил в заведението, което ги принудило да потърсят съдействие от полицията.
Предстои да започне съдебен процес срещу извършителя на тези престъпни деяния.
12.10.2016, 12:32 часа
4806 3
Коментари

sbrfbsd

28.05.2017, 18:30 часа
Тоя е циганин и се занимава с проститутки...който иска лесно може да намери допълнително информация и да го види кой е.

митака

28.05.2017, 18:30 часа
Кой е тоо помияр бе я покажете снимка майка му да еба !!!

Баце

28.05.2017, 18:30 часа
Такива "нерези заслужават кастрация и публичен линч.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha