Наградиха изявени бизнесмени от Враца /снимки/

Наградиха изявени бизнесмени от Враца /снимки/ В петък на специална церемония Търговско-промишлената палата във Враца, която празнува 25 години от създаването си и награди изявени бизнесмени от областта. На специално организиран коктейл в ремонтираните зали на Младежкия дом ТПП-Враца събра десетки приятели, бизнес партньори, политици и общественици. Изпълнителният директор на палатата Илияна Филипова и председателят на управителния съвет на организацията Евгени Евгениев получиха десетки хубави пожелания и цветя за упоритата им работа през годините и непрестанната подкрепа, която оказват на бизнеса в региона.
Специални поздрави екипът на палатата получи и от изпълнителния директор на Българската търговско-промишлената палата Цветан Симеонов, евродепутата Владимир Уручев, заместник-председателя на парламента и врачански депутат Явор Хайтов и кмета на града Калин Каменов. Всички те засвидетелстваха уважението си към работата на младия и амбициозен екип, който дава всичко от себе си за развитието на Северозапада и излизането на родните фирми на националния пазар.
По време на коктейла Филипова и Евгениев връчиха 10 специални награди на свои заслужили партньори, с които през годините са минали през редица препятствия, за да станат днес лидери в дейността си.
Призът за най-дългогодишна съвместна работа беше присъден на АЕЦ "Козлодуй". Отличието получи директор "Икономика и финанси" в атомната електроцентрала Георги Кирков.
Отличието за „Най-мащабна инвестиция в региона“ получи Тони Йорданов с фирмата си "Инертстрой Калето" АД, който не пропусна да си пожелае да извърши още по-голяма инвестиция, като визира желанието си да вземе на концесия пътя Ботевград – Видин, за да направи магистрала по която предвижването да се осъществява по-бързо, лесно и безопасно.
Призът за „Най-голям износител“ беше присъден на "Центромет" АД, а наградата получи Борислав Новкиришки.
Управителят на увеселителен парк "Приказката" Тихомир Опров получи награда за „Най-иновативно и креативно предприятие“.
Наградата за „Най-динамично предприятие с корпоративна и социална отговорност“ получи собственика на фирма „Чех Пласт“ Димитър Иванов.
Приз за „Утвърден уникален производител с доказана марка“ беше връчен на мездренското дружество "Техкерамик М", а фирма "Лесто продукт" получи признание за „Повишаване на конкурентоспособността“.
Търговските палати в Долж /Румъния/, Зайчар /Сърбия/ и Видин също бяха наградени на бляскава церемония, а в края на официалната част членовете на екипа разрязаха огромна торта и си пожелаха да пожънат още по-големи успехи в бъдеще и да могат да помогнат в развитието на още по-голям брой родни фирми.
28.11.2016, 12:00 часа
4642 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha