Тежка верижна катастрофа блокира Е-79, Катето Евро мръзне в преспите

Тежка верижна катастрофа блокира Е-79, Катето Евро мръзне в преспите Тежка верижна катастрофа е станала на международен път E-79 между Мездра и Ботевград, научи BulNews.bg. Три товарни автомобила са се нанизали един в друг, единият от които се е катурнал в канавка.
Инцидентът е станал днес по обяд в района на село Скравена. Турски ТИР предприел изпреварване, обаче не могъл да извърши маневрата и набил спирачки. Движещият се отзад „Фиат Дукато”, собственост на ботевградска фирма, намалил скоростта и успял да избегне удара, но ТИР „Мерцедес”, движещ се след него, го ударил. След сблъсъка бусът излетял от пътя и пропаднал в канавка. Тежката машина продължила и се забила в спиращия турски ТИР.
За щастие няма пострадали хора. Eкип на Спешна помощ пристигнал на мястото, но никой от водачите не е имал сериозни травми. 
Трафикът в момента все още не е нормализиран. Образували са се километрични колони от автомобили и в двете посоки. В продължение на часове полицейски служители изяснявали подробностите около случая. Най-вероятно в момента се изтеглят превозните средства, по които има материални щети.
Сред блокираните в преспите автомобили е и популярната актриса Катето Евро, съобщи самата тя в личния си фейсбук профил. По думите ѝ освен нея, и други коли стоят в безкрайна колона, без да мърдат. Тя пише, че единственото ѝ успокоение е, че наблизо има рибен бар. От поста ѝ обаче не става ясно с кого точно е, нито къде се е запътила.
Cнимки: botevgrad.com

 
19.01.2017, 15:16 часа
9299 4
Коментари

дйддйдйд

28.05.2017, 18:30 часа
Добре де, нали спряха движението на товарни автомобили над 12т. в отсечката? Кво стана

evan stone

28.05.2017, 18:30 часа
KATETO e ковраaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Петя Статкова

28.05.2017, 18:30 часа
Като е Катето голяма работа ще чака като другите

шрокогловестия

28.05.2017, 18:30 часа
На Катето ша и измръзне "котето"(дъртата бъсагерица)!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha