Удар на полицията! Арестуваха опасни крадци, ето кои са бандитите /снимки/

Удар на полицията! Арестуваха опасни крадци, ето кои са бандитите /снимки/ Полицията в Мездра е успяла да арестува опасни бандити, извършители на множество домови кражби, научи информационна агенция BulNews.bg. Днес от областната дирекция на МВР съобщиха за заловени апаши, обрали в събота къща в село Зверино , но без да има повече подробности по случая. От полицията уточниха само, че това са криминално проявени и осъждани врачани.
Разследване на медията ни установи, че задържаните двама мъже са ветерани в криминалните хроники, с множество обири и кражби, по-голямата част от които от къщи. Оказа се, че арестуваните са 24-годишният Венцислав Венчов и 38-годишният Николай Кръстев-Мамаеца, и двамата от Враца. Крадците са заловени в момент на продажба на откраднатите малко по-рано 2 LCD-телевизора, агрегат и цифров фотоапарат. Любопитното е, че Венчов е с влязла в сила присъда за разпространение на наркотици и очаква всеки момент да влезе в затвора.
Извършителите на кражбата са задържани в ареста на Мездра.
28.03.2017, 14:03 часа
13041 2
Коментари

До "bravo"

28.05.2017, 18:30 часа
Когато подобни кокошкари влязат в дома ти, а после полицаите ги заловят и ти върнат откраднатото, дано тогава проумееш каква жалка душица си, колко ограничено е мисленето ти.

bravo

28.05.2017, 18:30 часа
Голем удар, нема що! Хванали кокошкарите на Враца, а натегачите на Газибарски кудкудякат...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha