Бурна нощ! Тийнейджър краде коли наред

Бурна нощ! Тийнейджър краде коли наред Бурна нощ си спретнал тийнейджър от Видинско. В петък през нощта той задигнал цели три коли, като катастрофирал с две от тях, съобщиха от пресцентъра на МВР.
На 5 май в 23.40 часа жител на град Кула сигнализирал в полицията за изоставен лек автомобил „Фолксваген” с видинска регистрация по пътя в посока ГКПП-Връшка чука. Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че превозното средство е претърпяло удар в предната си част. Собственикът на автомобила е установен – местен жител, който заявил, че към 19 часа същата вечер паркирал колата пред дома си и след това не я бил изкарвал.
На следващия ден още двама жители на града установили, че колите им са изместени от местата, на които били паркирани. По едната от тях също имало повреда от удар в предната част. След разпити станало ясно, че собствениците и на трите автомобила били оставили ключовете в контактите на превозните средства.
В хода на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия извършителят на деянията бил заловен. Оказало се, че 19-годишен местен тийнейджър с инициали С.С. е отговорен за всички посегателства върху возилата на хората.  Хлапакът е стар познайник на полицията, с дебело криминално досие и вече е осъждан.
На 6 май младежът е привлечен като обвиняем за извършеното престъпление и с постановление на районен прокурор е задържан за срок до 72 часа. Работата на разследващите продължава.
09.05.2017, 09:45 часа
3650 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha