Челен удар! Шофьор размаза "БМВ" в каменен зид в Мездра, опитаха да го прикрият

Челен удар! Шофьор размаза "БМВ" в каменен зид в Мездра, опитаха да го прикрият Тежка катастрофа е станала вчера в Мездра, съобщиха от полицията. Пътният инцидент се е случил към 13:30 часа на улица в града.
Лека автомобил “БМВ“ 316, в който пътували четирима души, самокатастрофирал в каменен зид и ограда на електрическа подстанция, при което е увредил 6,5 м. от нея. Свидетели веднага съобщили на органите на реда и на мястото бързо пристигнали екипи на полицията и спешна помощ.
Те заварили катастрофиралата кола, собственост на софиянеца К. В., а четиримата пътници стояли до нея. Полицаите веднага разпитали участниците в произшествието за случилото се. 21-годишният мезренчанин П. М., който не притежавал шофьорска книжка, заявил, че той  е управлявал автомобила. Останалите пътници били Р. Л. на 38 години от Мездра, Г. Й. на 19 години и Т. Б. на 23 години, и двамата от село Боденец.
П.М. е изпробван за алкохол с техническо средство „Алкостет Дрегер“ 7510, което е отчело 0,00 промила. Същият е бил по-тежко пострадал и затова бил транспортиран в ЦСМП- Враца, Той е с фрактура на две ребра, натъртвания и охлузни рани по левия крак и гърба, обслужен и освободен по негово желание. Останалите три лица са откарани във ФСМП - Мездра с охлузни и порезни наранявания по тялото, без опасност за живота, обслужени и освободени.
Мястото е посетено от група дознатели и е извършен оглед. В процеса на разследването и при разпитите на участниците в катастрфоата, се установило, че шофьорът не е бил П. М., а Р. Л. - неправоспособен, на който е издадено постановление и му е взета кръвна проба за химичен анализ.
Вероятна причина за удара е несъобразена скорост. По случая в РУ-Мездра е образувано досъдебно производсво.
26.06.2017, 08:52 часа
3714 1
Коментари

Yoda

26.06.2017, 19:26 часа
И тоя не владее силата, но го влече тъмната й страна BMW. :-)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha