Пипнаха фиркани шофьори във Врачанско

Пипнаха фиркани шофьори във Врачанско Полицията е заловила почерпени шофьори във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Тази нощ към 3 часа във Враца екип на полицията спира за проверка л.а. Опел Корса, управляван от 31-годишния Ц. Ц. от същия град. При извършената проверка за алкохол с техническо средство Дрегер Алкотест 7510, уредът е отчел положителна проба над 1.2 промила. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата и издаден талон за медицинско изследване. Ц.Ц. е съпроводен до спешния център във Враца, където е дал кръв за лабораторен анализ. Мъжът не е задържан поради здравословни проблеми.
По случая е образувано бързо производство.
Вчера автопатрул на спира за проверка товарен автомобил „Форд Фокус“,  управляван от 60-годишния Д. В. от София. Извършена е била проба за алкохол с техническо средство алкотест „Дрегер 7510“, светлинната индикация, на който отчела под 1.2 алкохол в издишания от водача въздух. Съставен  му е акт и издаден талон за медицинско изследване. Регистрационните табели на колата не са иззети. Водача е дал кръв за лабораторно обработка
28.06.2017, 11:47 часа
1072 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha