Дилема? Синът на полицая Валери Манов - мъж или жена? /ексклузивни снимки/

Дилема? Синът на полицая Валери Манов  - мъж или жена? /ексклузивни снимки/ Любопитни снимки на сина на полицая Валери Манов получи информационна агенция BulNews.bg в рубриката „Ти, репортерът“.
След като миналата седмица публикувахме няколко материала, разкриващи порочни практики на ченгето, заснел видеото с бившия шеф от АЕЦ „Козлодуй“ Пешко Караджов, на редакционни имейл получихме и друг сигнал.
Шокиран читател на медията ни изпрати снимки на сина на Манов. От тях обаче явно личи, че Ники Манов всъщност се приема повече за жена, отколкото за мъж.
На фотосите той е в женски дрехи и ежедневен грим, какъвто обикновено слагат повечето дами. Той дори позира като „истинска кифла“, а на някой от снимките изобщо не може да се предположи, че това е мъж.
Единственото, което издава Ники, че всъщност е от по-силния пол са липсата на гърди и наличието на пакет. Това обаче е поправимо с напредналите методи, с които разполага днешната медицина.
От Фейсбук профила на Манов-син се вижда, че той се възхищава на красотата на родните плеймейтки, на чиито стил на обличане и живот подражава. Отново в социалната мрежа Ники демонстрира охолен живот, който води в столицата на България, досущ като силиконките.
Запознати коментират, че в Козлодуй отдавна се шушука за нежната страна на сина на полицая, но повечето местни не вярвали, тъй като Ники рядко може да бъде засечен в градчето.
Интересно в случая е как ли реагира на вида на сина си Валери Манов, който се изтъкна като голям борец срещу несправедливостите в системата на МВР?
02.08.2017, 08:40 часа
28387 5
Коментари

...

02.08.2017, 20:29 часа
Що не оставите момчето да ходи както си иска и да е какъвто си иска. Той няма вина за това какъв е баща му. Кои сме ние, че да го съдим?!

BG

02.08.2017, 15:10 часа
Абе, по е убав от Пешко

Баче Кико

02.08.2017, 13:21 часа
BG никой не избира какъв да се роди.. Ако си на мястото на Манов няма да разсъждаваш по тоя начин малаумник прост.....

mNt

02.08.2017, 09:19 часа
ебаси травестулката!

BG

02.08.2017, 08:49 часа
Урод олигофренски. За газовата камера са такива.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha