Нов годеж в кралското семейство: Принцеса се сгоди за бивш сервитьор

Нов годеж в кралското семейство: Принцеса се сгоди за бивш сервитьор 27-годишната внучка на кралица Елизабет Втора ще мине под венчило. Битанската принцеса Юджини, която е осма поред за наследяване на престола, се е сгодила за дългогодишния си приятел Джак Бруксбанк.
Принцесата е по-малката дъщеря на принц Андрю - втория син на кралицата и бившата му съпруга Сара Фъргюсън. Годеникът й Джак Бруксбънк е бивш сервитьор. Като млад той напуснал университета, за да се занимава със сервиране в заведения в Лондон. Решение, което се оказва правилно. В момента Джак е управител на престижния нощен клуб „Махики“ в лондонския квартал „Мейфеър“.
Предците на 31-годишния Джак оказва се не са случайни хора от простолюдието. Внимателното проучване на историята на фамилията му, каквото се прави преди всеки годеж с член на кралското семейство, показва, че негов роднина е бил управител на Банката на Англия през XVIII век, както и далечна връзка с краля на Шотландия Джеймс II, живял през XV век.
От съобщението на двореца става ясно, че Нейно кралско височество и 31-годишният й избраник са се сгодили в Никарагуа по-рано през този месец. А сватбата на двойката, запознала се през 2010 г., в ски курорта Вербие, Швейцария, ще бъде организирана през есента в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор.
На същото място, но през май, ще се оженят принц Хари и Меган Маркъл. След брака си с Бруксбанк принцеса Юджини ще запази титлата си и ще има възможността да приеме презимето на съпруга си, който е клубен мениджър.
22.01.2018, 15:55 часа
725 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha