С коледен базар и концерт помагат на Моника от Видин

С коледен базар и концерт помагат на Моника от Видин Благотворителен коледен базар ще бъде открит във Видин утре сутрин. Инициирахме поредица от събития, с които да подпомогнем една от нашите майки, майки на деца от моя клас, Моника Димитрова, която се нуждае от трансплантация на бъбрек, каза пред Радио ВИДИН Колетка Павлова - учител и организатор на инициативите.
"Тя пътува три пъти в седмицата за хемодиализа в Монтана, искаме да и върнем живота. Следващият коледен базар ще е на 16-ти декември, ще има картички, сувенири, лакомства и много други. Искам да изкажа и благодарност на "Плетачките на България", група в социалните мрежи, които в момента плетат за нас, за да може пълноценно да съберем сумата за Моника. Вечерта каня всички на концерт с участието на звезди от Видин. Определена сума за вход няма,  кой каквато сума има възможност да отдели, за да помогне."
Базарът ще работи от 10 до 18 часа в сградата на Спортна зала "Фестивална", а вечерта от 18 часа Коледен концерт с участие на съзвездие от видински творци ще набират средства за младата майка под наслов "Коледни звезди за Моника".
15.12.2019, 10:31 часа
679 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha