В община Хайредин набират разносвачи по програма „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“

В община Хайредин набират разносвачи по програма „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“ Във връзка с извънредното положение и ограничаване разпространението на COVID-19, и идентифицираната голяма нужда от предоставянето на услуги по домовете Министерство на труда и социалната политика стартира процедура „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания - Компонент 3" по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г. за превенция и подпомагане достъпа до услуги на уязвими лица.
Дейностите по процедурата са насочени към възрастни хора над 65 гoдини с ограничения или в невъзможност за самообслужване, както и към хора с увреждания и техните семейства, хора, които са поставени под карантина от здравните власти, и за които има социална необходимост.
В тази връзка община Хайредин обявява прием на заявления за включване в процедурата. Документи ще се приема по телефон на номер 09166/2209 от 8 часа до 17 часа. 
Заявления за кандидатстване за работа по предоставяне на социалната услуга „Разносвач" могат да подават лица, които са регистрирани в бюрото по труда, лица в трудоспособна възраст, и не са придобили право на пенсия за осиryрителеи стаж и възраст или професионална пенсия за ранно пенсиониране. 
Необходимите документи за кандидатстване за работата по прецоставяне на социалпата услуга са заявленне по образец , документ за самоличност и автобиография.
Кандидатурите се внасят в Деловодството на общинска администрация до 8 май.
С одобрените кандидати ще бъдат сключени срочни трудови договори до 31.12.2020 г. 
06.05.2020, 08:30 часа
918 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha