Ексклузивно в BulNews! Тайфун помита куп началници във врачанската полиция, падат доста глави

Ексклузивно в BulNews! Тайфун помита куп началници във врачанската полиция, падат доста глави Новата година ще донесе сериозни кадрови промени в областната дирекция на полицията във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
През следващите дни ще се случат доста размествания, които по своя обем са прецедент в новата история на силовото министерство. За някои от тях вече са подписани заповеди от вътрешния министър Бойко Рашков, а другите са в процес на утвърждаване. И така, ето кой къде ще отиде в структурите на МВР. Информацията е неофициална, но с голяма степен на достоверност.
Досегашният зам.-директор на полицията Пламен Петков иска да се премести в друга служба, която няма да съобщаваме, засега.
Началникът на районното управление във Враца Илиян Георгиев ще бъде сменен, като има няколко варианта за неговото бъдеще.
На неговото място идва шефът на РУП-Бяла Слатина Димитър Шейнов. Там пък ще го наследи досегашният главен дознател Деян Николовски.
Началникът на КАТ-Враца Петър Цветков се маха, като иска да се премести в друга служба, чието име ще спестим, засега.
Шефът на отдел „Охранителна полиция“ в областната дирекция Цветан Захариев напуска, тъй като се готви да започне работа във врачанския затвор.
Началникът на сектор „Охранителна полиция“ в районното управление Бисер Кънчев отива на работа в поделението на жандармерията в Монтана. Все още не е ясно кой ще го наследи на поста във Враца.
Запознати с бъдещето на някои от служителите на МВР прогнозират още интересни събития през следващите дни и седмици. Агенция BulNews знае достатъчно за тях, но ще ги огласим когато му дойде времето.
05.01.2022, 08:50 часа
12241 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha